Be part of the
Roku family 

Open Posities

Afwasser

Als afwasser ben jij verantwoordelijke voor het beheren van de spoelkeuken. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de afgeruimde borden en het op tijd aanvullen van de schone borden op de juiste plek. Dit zorgt ervoor dat de keuken alle gerechten an uitserveren.

Parttime
Solliciteer nu
Bartenden

Als bartender ben jij verantwoordelijk voor het klaarmaken van drankbestellingen. Denk daarbij aan fris, wijnen en cocktails. Mocht je nog niet kunnen shaken, dan krijg je bij ons de mogelijkheid om dit te leren. Naast het klaarmaken van drankbestellingen ben je ook betrokken bij het uitserveren van drankbestellingen tijdens drukke periodes.

Parttime/fulltime
Solliciteer nu
Runner

Als runner ben jij verantwoordelijk voor het uitserveren van drank en eet bestellingen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opnemen van drankbestellingen. Als runner wordt jij dus als het ware klaargestoomd om door te stromen naar de positie van een gastheer/gastvrouw.

Parttime/fulltime
Solliciteer nu
Gastheer/gastvrouw

Als gastheer/gastvrouw en jij het gezicht van de zaak. Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten gedurende de avond. Je ontvangt de gasten en begeleid hun naar de tafel. Ook ben jij verantwoordelijk voor het adviseren van de gasten op gebied van wijnen en gerechten. Wil je meer informatie? Kom gezellig op gesprek!

Parttime/fulltime
Solliciteer nu
Solliciteer nu
Address:
Van Andelstraat 19 5141PB Waalwijk

Contact:
0416-343387
info@rokurestaurant.nl
© 2022 ROKU. All right reserved.